2024-2025 PFESP GÜZ DÖNEMİ DERS PRGRAMI VE AKADEMİK TAKVİMİ HK.

19.09.2024

Değerli Öğretmen Adayları,

Aşağıda Güz dönemine ilişkin bilgiler paylaşılmıştır.

*** Formasyon Sitemizin Öğrenci Girişi ekranına, Kullanıcı Adı: TC KİMLİK NO ve Şifre: TC KİMLİK NO yazdıktan sonra güvenlik kodunu girerek giriş yapabilirsiniz.

*** Yüz yüze yapılacak derslerimiz Üniversitemiz Konuralp Kampüsünde Mehmet Akif Ersoy Merkezi Dersliklerinde yapılacak olup, grupların hangi sınıflarda/amfilerde derse gireceği aşağıda ders programında belirtilmiştir. Ders grubunuzu öğrenci girişi yaparak öğrenci bilgileriniz arasında görebilirsiniz.

*** Uzaktan Eğitim ile yürütülecek olan derslerimiz Üniversitemizin 3b.duzce.edu.tr sistemi kullanılarak yürütülecektir. Ders linkleri PFESP Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinde ilgili dersin ‘Ders Dosyaları’ kısmından Öğretim Üyeleri tarafından paylaşılacaktır. Ders başlamadan önce formasyon sitemize öğrenci girişi yaparak ders linkine ulaşabilirsiniz. 3b sitesine ayrıca bir giriş yapmanıza gerek yoktur ders linki ile derse bağlanabileceksiniz.

*** Güz döneminde okutulacak dersler formasyon öğrenci bilgi sistemimizde hepinize eklenmiş olup dersi eklenmemiş adaylar var ise formasyon@duzce.edu.tr mail adresimiz üzerinden bilgi vermeleri gerekmektedir.

*** 04 Ekim Cuma günü (2. hafta) yüz yüze yapılacak derslerin öncesinde (15.00 – 17.00 saatleri arasında) Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi Kampüsünde Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı hakkında oryantasyon eğitimi yapılacak olup tüm öğrencilerimizin katılması zorunludur. Yoklama alınacaktır.

Akademik Takvim için TIKLAYINIZ.

Ders Programı için TIKLAYINIZ  (Programda cuma günü yazan dersler yüz yüze diğerleri online)

DERS MUAFİYETLERİ HAKKINDA DUYURUMUZ 17.00'A KADAR SİTEMİZ DUYURULARINDAN AYRICA İLAN EDİLECEKTİR.