2024-2025 YILI FORMASYON EĞİTİMİNE KAYIT OLAN ADAYLAR HK.

4.09.2024

Değerli Öğretmen Adayları,

Formasyon eğitimi için asil ve yedek kayıt sonuçları doğrultusunda kayıt olan adayların sistem kayıtları tamamlanmışır.

Sitemizin Öğrenci Girişi ekranına, Kullanıcı Adı: TC KİMLİK NO ve Şifre: TC KİMLİK NO yazdıktan sonra güvenlik kodunu girerek giriş yapabilirsiniz.

Tarayıcı veya internet kaynaklı ilk girişte sistem donabilir bu durumda siteden çıkıp tekrar giriniz. Kayıt olduğu halde siteye öğrenci girişi yapamayan adaylar formasyon@duzce.edu.tr mail adresimiz üzerinden bize durumunu paylaşabilir.

Ders programı ve akademik takvim 20.09.2024 tarihinde sitemiz duyurularından ilan edilecektir. Dersleri sisteme birim sekreterliğimiz ekleyecektir. Derslerimiz 23-27 Eylül haftasında başlayacak şekilde planlanmaktadır.