2021-2022 PFESP BAHAR DÖNEMİ PROGRAM, TAKVİM VE UYGULAMAYA İLİŞKİN BİLGİLER

8.02.2022

Değerli Öğretmen Adayları,

2021-2022 Eğitim Öğretim Bahar Dönemi yürütülecek olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı akademik takvim, ders programı, staj okul bilgileri ve staj etkinlik formu aşağıda ilgili bağlantılarda ilan edilmiştir. Önemli bilgilendirmelerin tamamını dikkatlice okuyunuz.

Önemli Bilgilendirmeler;

Akademik takvimde yer alan (2. sayfa) teori ders haftalarına dikkat ediniz. İlgili haftanın cuma günleri dersler yüz yüze üniversitemizde yapılacak olup uzaktan eğitimle yapılacak dersler yine ilgili haftanın ders programında yazan günlerinde 3b.duzce.edu.tr üzerinden uzaktan olarak yapılacaktır. Ders giriş linkleri hocalarınız tarafında formasyon obs üzerinden sizlere paylaşılacaktır.

Yüz yüze ve uzaktan eğitim derslerinde %70 devam zorunluluğu bulunmaktadır. Öğretmenlik Uygulaması stajında devamsızlık hakkı yoktur.

Yüz yüze ve uzaktan derslerimiz 40 dk ders 10 dk ara şeklinde planlanmıştır.

AKADEMİK TAKVİM İÇİN TIKLAYINIZ

DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI II STAJ BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI II STAJI ETKİNLİK FORMU İÇİN TIKLAYINIZ (18.02.2022 tarihinde eklenmiştir)